refleksi

Ok, sekarang ni nak menulis pendapat-pendapat dalam bentuk tulisan yang formal. Aargh..



Belakang words ada mozilla firefox tengah running. Youtube ada gambar suruh tengok bukan dengar saje. jurnal dah kulu kilir bawak sampai lunyai tak baca-baca. Setakat minum air kat bilik apa rasa, mesti nak secara kolektif. Kerja-kerja lain sampai tak nampak susunan aturan. Lately tak berasa nak feel buat assignment hantam-hantam ni. Kononnya nak kasi true. Ptui. Kalau terer sangat mendesign, apasal tak siap-siap lagi carta. Ni satu hal quote-quote ni, salah masuk situasi. Jadi pengarah projek, ajk lagi besar bapak punya kepala. Mulut cakap pakai hidung kejap kembang kejap kecut. Buat kerja akademik rasa macam pandai waklu. Nak buang saka Rambo ingatkan senang. Kaki rabel juga pandai kikis (sikit). Pelan lama boleh la kot. Ni apa cerita tak satle lagi? Last last ni karang, aku tido jugak ni karang. Apa pun tak jadi. Jadi, bukan suka-suka aku sepahkan katil tak ada tujuan.

Comments

Popular Posts