PRU 13

Dulu gua dah register masa 2008. Betul. Tapi time nak ngundi tak valid pulak nama gua. Jadi, ini fes time la gua mengundi dan terus tercebur besama SPR.

Hal-hal macam ni kadang-kadang kena amik port jugak. Ok, apa kata chek dulu lu all punya ic kat sini.

Lepas tu?



Lepas tu lu nak undi siapa? Tak kesah la lu nak undi sapa. Kaedah lu nak pilih tu pun ikut lu la. Undi adalah rahasia.

Chek senarai pilihan lu sini. Amacam? Lu kenal tak sapa lu nak pilih tu? Gua pun tak kenal lagi calon kat tempat gua.

Ok, gua pun noob je kalo nak cite bab ni. Tapi kalo lu-olang tak berkesah langsung, sok kalo ada pape jangan bising-bising pulak.

Ok la, sini , sini ada informasi bagus. Chekedot.

Comments

Popular Posts