Portable Document Format

Mungkin tak ramai pentingkan dokumen pdf ni. Walau bagaimanapun ia sangat memudahkan. Ingin baca salah satu review yang mudah, boleh baca kat blog kakak it sorang ni kat sini.

Cuma bagi yang mempunyai kelebihan internet yang 24/7 & laju, tak perlu nak instal-instal. Boleh je cari online apps untuk convert word kepada pdf.

Salah satu aku cadangkan ni -;
  • http://www.pdfonline.com/convert-pdf/
dan
  • http://www.freepdfconvert.com/

upload sahaja file dan tunggu kejap untuk download.



anyway, banyak sebenarnya pdf converter ni. cari je kat google.

Satu lagi hal pasal pdf ni ialah camana nak edit pdf document.

aiseh, nak kena out pulak. selamat!

Comments

Popular Posts