Memberi Nasihat

Ada sesetengah pemberi nasihat dengan jalan yang amat menjengkelkan.

Lebih menerbitkan benci. Ayat mudahnya cakap serupa tak ada otak. Cibai.

Sekian.

Ei. Gua tak jumpa perkataan pulak ni. Sial la.. pui..

Comments

Hayati Rashidi said…
ahaaha.puiii too
i like this post

eh how sarawak?haha
m taufiq a aziz said…
hek eleh.. boleh pulak komen kat sini gaya ajak chatting. puii.. chatting tempat lain la oii.. haha

time ko komen (23hb Jan jam 2.46pm) tu aku ada dlm flight KLIA ke Miri. Sekarang ni baru ada peluang nak online.

Dapat SMK Bekenu. Environment luar bandar. Dekat dengan pantai. transportation motor/kereta. ada jalan tar. Enrollment pelajar kat sekolah area 400++. Takramai. Disiplin bebudak stable. Bebudak baik-baik belaka (alhamdulillah) kalau jumpa cikgu je ada greetings. Fasiliti kat pekan Bekenu ni lengkap semua ada. Bandar Miri jarak dalam 30 minit. kat bandar semua ada. Antara bandar yang tinggi kos sarahidup. Kampung-kampung ada juga terima tempias sikit.

Culture shock aku tak kena direct sebab kawan rumah sewa semua org semenanjung. Shock ada juga tapi tak heavy. Misalnya nampak rumah banglow paling besar kat bandar Miri atas bukit sama dgn saiz kawasan KSKB. humang ai.

Amacam? ko ngan baem taknak honeymoon kat sini ke? haha

Popular Posts