Tahniah

Ring..

"Weh Topek. Aku dah bersalin ni ha.. Baby girl"

"Aa.. tau. Dapat message tadi"

"Eh, aku dah message eh? Tak pe la"

"Apa nama?"

"Nurul Husna. Ko ada nama lain?"

"Zaiton"

"Ceh.. Tak sedap!"


~


Hek eleh. Apa-apa hal pun tahniah la kat kakak no 2 aku. So Damia Marissa dah ada sepupu perempuan. Harap mereka lebih gemar cerita Upin dan Ipin berbanding Ultraman. Biar je la Malik sorang yang keen on Ultraman. So Pak Su nya kena bawak balik ole-ole untuk 3 orang anak buah la dari laut.

K, gua nak ke spital dengan uniform blue black ni.

Comments

cik biskut said…
Tahhhhniiiaaahhhhh encik taufiq. :D
tawawfayakof said…
time kasih cik biskut.. err biskut orio ke biskut meri?

tak dapat masuk spital pas kol 2pm la cik kak.. lambat pulok.. pak gad tak spoting.

Popular Posts