We Are Cannot Take It Anymore

Kata old timer, rock bukan terletak pada rambut yang panjang. Bukan pada baju yang dipakai. Rock tu dalam jiwa.

Tengok cerita ROCK (2005). Walaupun Zack tu seorang postman, berpenampilan kemas, tapi jiwanya tetap rocking jugak. Cerita pengalaman Rimba Bara memang sweet. Menyentuh jiwa jugak kepada ramai yang menonton cerita tu.

Rock yang telah diperkenalkan sejak area 1970-an kepada dunia ni bersifat free, right to say anything. Diorang kata merdeka.

True. To be true to your self. Once you are rock, you are rock then. where ever you are. To be true..

....





Kulitnya cantik. Nice. Isinya yang orang tak perasan..

Tapi nowadays, kita enjoy rocking.. kan..

Nak letak rock tu kat mana.. Pepandai lu lah.

Enjoy the vidz..





kadang gua misplace jugak bro.. member gua kata; sentol!

Comments

cik biskut said…
Errr saya tak suka rock. Sakit telinga. Hihi.
tawawfayakof said…
hhehe.. semua2 pun saya layan.

Popular Posts