rasukkan ablasa

Kes histeria-meria di sekolah aku lately menjadi jadi. Semua jadi kelam kabut. Kalau kena time kokurikulum, memang cantik. Semua boleh balik.

Agak aku, bila masuk time tengahari, panas terik dia lain macam. Mungkin itu bukan rasukan. Mungkin pasal cuaca. Tapi hari ni tengahari hujan. Sedap cuacanya. Pun jadi juga. Ntah la.

Nak panggil team 'ghost buster', sorang kat singapore, sorang tengah exam, sorang lagi tak dapat call. Ngam la tu.

Lepas dapat lesen, ini peluang boleh la ke kantin. Makan dengan tenang. Banyak lagi mission nak kena satle.

Comments

Popular Posts